L'aprenentatge‎ > ‎

Educació Física

CURS 16-17

A petició dels nens i nenes de 6è, i aprofitant per treballar expressió corporal, hem fet la nostra pròpia versió del "MANIQUÍ CHALLENGE". Esperem que us agradi!


https://drive.google.com/a/gitanjali.cat/file/d/0B4TpANN7gUiIMWJHSkE4eWR4Zmc/view?usp=sharing
CURS 14-15

Badatletisme 5è

El dimecres 30 d’abril els nens i les nenes de 5è van gaudir d’una de les sortides més esperades del curs, les jornades d’atletisme del Badasport. Com cada any hem anat a les pistes “Paco Àguila”. Aquesta trobada ha estat molt interessant, ja que els grups organitzats per fer les diferents disciplines estan formats per nens i nenes de les diferents escoles participants, d’aquesta manera s’aconsegueix que s’interelacionin infants de tota la ciutat. 

Badatletisme 2014
CURSA D’ORIENTACIÓ AL “PARC TURÓ CARITG DE BADALONA”

El passat divendres 14 de març els alumnes de 4rt de l’escola van participar en la sisena cursa d’orientació organitzada pel grup de treball d’EF de Badalona. Aquest esdeveniment forma part d’un projecte inter-centres on es vol motivar a l’alumnat a conèixer diferents espais de Badalona,  a treballa el condicionament físic i per últim a forma part d’un treball interdisciplinar (es treballen aspectes de coneixement del medi, matemàtiques i llengua). A més, cal afegir com a novetat d’aquest any la pràctica d’un esport alternatiu poc conegut però molt engrescador, l’ESPIRIBOL!!  

En aquesta edició han participat uns 900 alumnes aproximadament. Les escoles que s’han inscrit i han participat són de Badalona i alguna de Sant Adrià del Besós.

 A continuació us deixem un recull de fotos per recordar aquest matí tan divertit!!

Cursa Orientació 2014

KORFBADA AL "MÀGIC" 

Després d’una bona preparació a l’escola amb la cistella o korf, els alumnes de sisè el dia 13 de febrer van participar en la cinquena korfbada organitzada pel Grup de treball de mestres d’educació física de Badalona. La jornada ha estat tot un èxit amb un total de 20 escoles inscrites i uns 800 nens i nenes participants!!.

 Aquí us deixem un recull de fotografies, esprem que us agradi. 


Korfbada al "Màgic" de BadalonaACROSPORT 5è

Els alumnes de cinquè han iniciat aquest nou any amb un esport poc conegut però molt engrescador, és l’acrosport.

Aquest esport acrobàtic es basa en la formació de figures o piràmides corporals, amb elements d’equilibri, força i flexibilitat.

Primerament hem començat amb figures que només requereixen dos components per poder-les dur a terme, però a poc a poc la cosa s’ha anat complicant més i qui sap fins on serem capaços d’arribar...

Aquí us deixem un recull de fotos de les diferents sessions, esperem que us agradin!

ACROSPORT 5èKORFBAL A L'ESCOLA 6è

El proper mes de febrer els alumnes de sisè participaran a una de les jornades d’educació física més esperades de l’any, la Korfbada!!. Organitzada per grup de treball MEF de Badalona on participen moltes escoles de la ciutat.  El lloc escollit seran les instal·lacions del centre comercial “El Màgic”.  

Per tal d’afrontar en garanties els diferents partits i donar a conèixer aquest esport alternatiu, l’escola ha aconseguit una cistella reglamentària de korfbal, anomenada “korf”.

 Aquí us deixem algunes imatges de les sessions i un enllaç per saber-ne més!!

http://www.korfbal.cat/


Vídeo