L'AMPA‎ > ‎

Comissió groga

Aquesta comissió té per objectiu assistir a les reunions que es convoquen de la plataforma Badalona es Mou i de FAMPAS Badalona, fer-ne el seguiment i promoure la participació de l’Escola en les iniciatives que sorgeixin.

•    Badalona es Mou: és una plataforma de defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a la ciutat, de la qual n’és membre la nostra Escola. En formen part la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Badalona i una gran representació del professorat de centres públics de la ciutat. El seu principal projecte és la de les Escoles Grogues. Som escola groga perquè:

1)    som una escola pública, de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa, i per a tothom.
2)    som una escola activa en la defensa de l'escola pública.
3)    som una escola que crea espais de participació de famílies, docents i alumnes.
4)    som una escola que estableix vincles amb el seu barri i el seu entorn més proper per a crear una xarxa d'educació pública a la nostra ciutat.

Consulteu el seu bloc: http://badalonaesmou.blogspot.com.es/

•    FAMPAS Badalona: és la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes i d’Associacions de Famílies de Centres Públics de Badalona. Té per finalitat ser l’òrgan de relació i de coordinació entre les Associacions que la integren amb l’objectiu de potenciar les seves possibilitats d’actuació i facilitar l’òptima consecució dels propòsits fixats.
La Federació participa en: l’Oficina Municipal d’Escolarització, la Plataforma Badalona es Mou, la FAPCA i el Consell Escolar Municipal. Organitza cada any la Diada de l’Ensenyament Públic.
Consulteu la seva web: http://www.fampasbadalona.org/


Forma part d’aquesta Comissió la Maria Prat i la Trini Pérez.