L'AMPA‎ > ‎

Comissió d’extraescolars
La Comissió d’extraescolars té per objectiu l’organització dels tallers extraescolars que s’oferiran als alumnes de l’escola l’any següent. Aquesta comissió coordina totes les activitats extraescolars però la gestió es fa per dues bandes: la mateixa Comissió i l’empresa Àmbit Escola, S.A.
A finals i a principis de curs és quan es dedica la  major part de temps d’aquesta comissió ja que és quan s’han de tancar els contractes amb els tallers i s’han de fer les inscripcions de l’any.

Activitats que oferim

Les activitats extraescolars que estem oferint als alumnes són:
•    Nivell Educació Infantil: Roda d’Esports, Manualitats, Música i Moviment, Fut-bàsquet i iniciació al bàsquet.
•    Nivell Primària: Manualitats, Dansa, Coral, Tennis Taula, Patinatge, Karate, Bàsquet, Futbol, Anglès i Percussió.
•    Per a tots els nivells: Piscina.

L’activitat de Coral, tot i que la coordina i la factura la Comissió d’Extraescolars, està organitzada per l’Orfeó Badaloní.

L’activitat d’Iniciació al bàsquet, tot i que la coordina i factura la Comissió d’Extraescolars, està organitzada per el Círcol Catòlic.

Espais

L’espai on es desenvolupen les activitats es reparteixen entre l’escola Gitanjali i  l’escola Jungfrau.

•    A la nostra escola: Roda d’Esports, Manualitats, Música i Moviment, Fut-bàsquet, Iniciació al bàsquet, Dansa, Coral i Percussió.
•    A les instal·lacions de l’escola Jungfrau: Tennis Taula, Patinatge, Karate, Bàsquet, Futbol i Anglès.

L’activitat de la piscina té la possibilitat de dos dies:  els dijous a la Piscina Municipal i els dissabtes a la Piscina del complex esportiu de Marina Besòs (Sant Adrià de Besòs).

Horaris

L’horari de les activitats que es fan a la nostra escola són de les 16.30 fins 17.45 h. Entre les 16.30 i les 16.45 h, els monitors recullen als nens i nenes i els fan berenar, i cap a les 16.45 h, inicien l’activitat.

L’horari de les activitats que es desenvolupen a l’escola Jungfrau comencen a les 17 h i acaben a les 18 h. En aquest cas els monitors venen a recollir als nens i nenes a les 16.30 i els porten fins a l’escola Jungfrau.

Algunes activitats de cursos més avançats (bàsquet i futbol de 5è-6è) poden tenir l’horari de 18.15 a 19.15 h.

Inscripcions

Les inscripcions es fan al juny i al setembre. Els inscrits al juny tenen la possibilitat d’iniciar les activitats el mateix dia que comencen l’escola al setembre. I els inscrits al setembre ho fan a l’octubre.

Unes setmanes abans de finalitzar el curs s’informa d’on i quan poder fer la inscripció i les condicions de facturació.
   

Festa d’extraescolars

La Festa d’Extraescolars s’acostuma a fer el primer dissabte de juny. Es tracta de mostrar exhibicions d’algunes de les activitats practicades al llarg de tot l’any com la dansa, coral, bàsquet, etc.

La Comissió d’extraescolars està formada actualment per la Liliana Seto i la Montse Cortés, però requereix urgentment pares i mares que s’hi vulguin incorporar.

AMPA - Curs 2015-16 Festa d'extraescolars