L'escola‎ > ‎

Tallers extraescolars

extraescolars@gitanjali.cat

Tallers extraescolars 2013 - 2014

Aquí trobareu tota la informació dels extraescolars pel curs 2013 - 2014.


Taller al Club Natació Badalona

Els alumnes de l'escola han anat al Club Natació Badalona a disfrutar d'un matí de tallers i navegació amb vaixells.
Les condicions del mar van ser favorables per la pràctica de la vela.

Aquí us en deixem una mostra de com van disfrutar


 
  Tallers nous (afegits al llarg del 2013)

Taller de percussió infantil.

Festa de Tallers Extraescolars 2012

Esteu convidats dissabte 9 de juny al matí  per celebrar la FESTA DELS TALLERS EXTRAESCOLARS. 

Hi haurà les següents activitats: 

10:30 h – Partit de Bàsquet de l’equip del taller de bàsquet de primària.
11:00 h – Exhibició de bàsquet dels petits de P3, P4 i P5 del taller “Iniciació al bàsquet”
12:00 h – Concert de la Coral
12:30 h – Fi de festa amb la banda de rock de pares de l’escola “The Git And Jalis”.

A més els nens i nenes dels tallers d’anglès i manualitats ens exposaran una mostra dels seus treballs. 

Quan s’acaben els tallers extraescolars d'aquest curs?

Tallers que fem a l'edifici de l'Escola

Els tallers de l’escola finalitzen la setmana del 3 al 9 de juny , excepte els tallers que es fan a l’escola Jungfrau que continuen fins la setmana del 18 al 22 de juny. Per portar als nens a l’escola Jungfrau teniu a la vostra disposició als monitors que a les 16:30 h els vindran a buscar a la porta de la nostra escola com ho han fet durant tot el curs. 

Tallers que es practiquen a l’escola Jungfrau

Els tallers corresponents a l’escola Jungfrau són fut-bàsquet, futbol, patinatge i tennis taula. Aquests tallers també tindran la seva festa el diumenge 17 de juny amb exhibicions esportives de cada taller. Tothom estem convidats a anar-hi per animar als nostres esportistes. 

Cursets de piscina

El curset de natació que es practica a la piscina municipal acabarà el dijous 14 de juny. I el que es fa a la piscina de Marina Besòs acabarà dissabte 16. Tots els participants d’aquests cursets tindran una petita sorpresa...


Tallers extraescolars 2012-2013. Horaris i preinscripció

Com cada any l’AMPA de l’escola organitza els tallers extraescolars. Estan pensats per a grups de 8 alumnes com a mínim i 12 com a màxim.

Inici i horaris

Els tallers començaran dimecres 12 de setembre de 2012, excepte el de futbol que començarà l'1 de setembre. L’horari serà de 16:30 a 18:00 h

Us comunicarem durant els primers dies la data exacta on el monitor de cada taller us farà una breu presentació del taller. 

L'alumnat de P3 iniciaran els tallers la setmana de l’1 d´octubre un cop finalitzat el procés d´adaptació. Els dies de preinscripció per aquests alumnes seran: 19,20 i 21 de setembre a la sala de L´AMPA de 9.00 a 9.45

Com es facturen?

Al setembre es facturarà la meitat de la mensualitat. Exceptuant els tallers de futbol que s’iniciaran l'1 de setembre. La primera mensualitat serà girada per banc la primera setmana de setembre. 

Els tallers seran facturats per l’empresa Ambit Escola, S.L. exceptuant els tallers de: piscina, Coral, SAT i bàsquet. 

Preinscripcions 

Els dies de preinscripció seran: 13,14 i 15 de juny de 2012 a la sala de l’AMPA de 9:00 a 9:45. També podreu realitzar la preinscripció durant la Festa de Tallers Extraescolars del dissabte 9 de juny. 

Per dur a terme la preinscripció cal portar

 *El full d’inscripció (feu clic aquí si el voleu en format word).
 *Fotocòpia de la targeta de la seguretat social de l’alumne.
 *Fotografia recent.Dissabte, 8 de juny de 2013 tenim la intenció de fer la festa dels tallers extraescolars 2012-13. Aquesta data us la confirmarem ja que pot estar subjecte a canvis.

Demanem el compromís del pare/mare o tutors, de no causar baixa dels tallers sense un motiu seriós, ja que el grups són reduïts i es desequilibrarien econòmicament.

Per a qualsevol dubte, demaneu informació mitjançant:

correu electrònic extraescolars@gitanjali.cat  

A la secretària de l’AMPA: dilluns, dimecres i dijous de 9 a 11:30 i dimarts i divendres de 15:30 a 17:30 h.

Tel. 93.384.54.11Informació sobre els tallers 2012-2013

Per consultar o descarregar-vos la informació detallada de tots els tallers, feu clic aquí. També ho podeu consultar en format taula, aquí.

Dies de portes obertes curset de piscina 2011-2012

Consulteu els dies de portes obertes del mes de juny de 2012 aquí.Activitats per a infants i adults en col·laboració amb l'Orfeó Badaloní

L'Ampa de l'Escola Gitanjali i l'Entitat Orfeó Badaloní us presentem aquestes activitats per infants i adults:

Benvolguts pares i mares,                        

Us informem que l'Escola Gitanjali té un conveni de col·laboració amb l'entitat Orfeó Badaloní que fa possible que l'Orfeó pugui portar a terme les seves activitats culturals a l'escola i oferir-les als alumnes i pares que estiguin interessats. 

1. En primer lloc us informem que els dissabtes al matí d'11,30  a 13 h en el gimnàs de l'escola el Grup Infantil i l'Escola de Dansa de l'Esbart Sant Jordi ofereixen la possibilitat que els vostres fills puguin participar en aquests dos grups diferenciats per edats:

Nens i nenes de 3 a 5 anys (Escola de Dansa) on es combina el joc i la dansa per millorar la seva motricitat.

Nens i nenes de 6 a 9 anys (Grup Infantil) que d'una manera distesa s'inicien en  el coneixement del nostre folklore i tradicions participant activament en les festes populars de la nostra ciutat.

2. En un aspecte més individual i musical dirigit a majors d'edat, cada dijous de 19 a 22 h, a les aules de l'edifici del carrer Marina es desenvolupa l'activitat de l'Escola de Cant de l'Orfeó pensada per a tothom que vulgui perfeccionar les tècniques de respiració i tècnica vocal per aplicar-les al cant. Els mestres d'aquesta activitat son l'Aleix Oliveras, la Gisela Parodi i l'Anaïs Oliveras (director del Cor Aurica i estudiants de grau superior de cant a l'ESMUC, respectivament) .

3. La massa coral de l'Orfeó us convida a participar de les dues dinàmiques que aquest any han començat a treballar dins del seu local social. 

Els dilluns de 21 a 23 h assagen sota la direcció de l'Òscar Peñarroya projectes musicals per cantar tres cops a l'any (Nadal, Sant Jordi i final de curs) per tal que la massa coral pugui oferir concerts de gran format. (Per a aquest Nadal ja estan preparant la cantata "Vila encantada", que conjuntament amb l'Orquestra Joves Músics del Vallès interpretarem els dies 18 i 26 de desembre a Badalona i Cerdanyola del Vallès, respectivament).

Els dimecres de 21 a 23 h, sota la direcció de Tomeu Quetglas i la sotsdirecció de la Irene Garcia es continua conreant el programa coral de peces tradicionals i d'arreu del món. La novetat és que es pot participar a qualsevol de les dues dinàmiques de manera independent, sense vinculació de l'una amb l'altra, o bé participar-hi a totes dues, ja que són totalment complementàries.  

4. Finalment des de la Secció de Teatre de l'Orfeó iniciarà un Grup de Teatre Infantil del que us informarem tan bon punt tinguem els detalls de l'activitat.                        

Esperant que aquesta informació sigui del vostre interès, us enviem una cordial salutació. 

Per a qualsevol informació al respecte us podeu adreçar a l'AMPA o a l'Orfeó Badaloní (carrer Marina, 46-48  telèfon 933874773 -  adreça electrònica: orfeobadaloni@yahoo.es)


Ċ
Escola Gitanjali,
11 de febr. 2012, 13:37
ĉ
Escola Gitanjali,
1 de juny 2012, 3:52
ĉ
Escola Gitanjali,
1 de juny 2012, 3:55
ĉ
Escola Gitanjali,
1 de juny 2012, 3:45